Onze klanten

AC Nielsen & Nielsen Media Research

"

De samenwerking tussen K.A.P en ACNielsen (Nederland) B.V. en Nielsen Media Research B.V. is al jarenlang zeer prettig te noemen. Bij K.A.P ben je verzekerd van een goede kwaliteit kosten verhouding. Daarnaast is men servicegericht, snel.

"
Cheryl-Ann del Prado

Mijn Accountant

"

Wij laten sinds de start van Mijn Accountant in 2010 de salarisadministraties van onze klanten door K.A.P. verzorgen. Naast de plezierige omgang zijn wij heel tevreden over de kwaliteit en deskundigheid van K.A.P. Ook voor vraagstukken als personeelsreductie en ontslagaanvragen maken wij regelmatig gebruik van hun expertise.

"
Herwin Kompagnie

Asbestverwijdering Flory B.V.

"

Jullie werken snel, goed en spreken dezelfde taal als ons. Tevens zijn jullie niet te duur voor de kwaliteit die jullie leveren. Er is een snelle reactie tijd en de lijntjes zijn kort. Jullie hebben veel kennis van zaken. Jullie zijn ook nog eens sociaal ingesteld en denken goed met ons mee. Jullie zijn oplossing gericht.

"
Martin Flory

Warenhuis Vanderveen

"

Warenhuis Vanderveen Assen werkt graag samen met KAP omdat ze blijven meedenken als anderen ermee kappen. Dat proactieve meedenken, de efficiency, de rake acties en de betrokkenheid van KAP, maakt dat we kunnen blijven werken met een gestroomlijnde organisatie.

"
Nico Vanderveen

Bouwbedrijf Oskam-Bunnik B.V.

"

Bijna drie jaar werk ik nu als financial controller bij Bouwbedrijf Oskam Bunnik BV. Vanaf het begin heb ik de samenwerking met Kap Salarissen als plezierig ervaren. Vooral in het begin loop je tegen een aantal bedrijfsspecifieke zaken aan. Dat geldt zeker voor de lonen. Dan is het prettig als je terug kunt vallen op iemand die van de hoed en de rand weet. Je hoeft bij Kap eigenlijk nooit op een antwoord te wachten. De parate kennis is groot. En mocht het toch een keer voorkomen dat hij iets op moet zoeken, dan gebeurt dat ook snel. Kap is erg makkelijk in de omgang waardoor de lijnen kort kunnen zijn zonder dat dit ten koste gaat van de formele gang van zaken. Ook denkt hij met je mee. Laatst heb ik hem gevraagd de loonjournaalposten digitaal te willen aanleveren zodat ik ze direct kan inlezen in ons administratieve pakket (Bouwworks). Kap zorgt er voor dat hij weet hoe dat moet zonder dat daar heel veel tijd over heen gaat. In de loop van deze drie jaar is de relatie met Kap hierdoor alleen maar beter geworden. Ik kan dan ook iedereen aanraden de salarissen onder te brengen bij Kap!

"
Edwin van Beusekom

Weggemans Bruidsmode B.V.

"

In de loop der jaren hebben wij met menig groot accountantskantoor gewerkt en merkten dat deze bedrijven zich meer en meer richten op de grote bedrijven en zich steeds verder verwijderden van het MKB. Men wist niet wat er speelde en gaven derhalve ook niet de adequate hulp die soms nodig was. Hierom hebben wij enkele jaren geleden ervoor  gekozen om  een kleinschaliger bedrijf in de arm te nemen wat de uitvoering van onze loonadministratie en het personeelsadvies voor zijn rekening nam.

De voordelen van Kap BV Salarisadministratie en personeelsadvies:

Korte lijnen
Persoonlijk advies
Kleinschalig en goed bereikbaar
Goede prijs en kwaliteitsverhouding

"
Jeanette

BI-Select B.V.

"

Kap salarisadministratie is onze partner op het gebied van salarisadministratie. We zijn bij Kap terecht gekomen op het moment dat zij begonnen als zelfstandig bedrijf en wij horen zodoende tot de klantenkring van het eerste uur. Daar hebben we nooit spijt van gehad, want wij hebben Kap salarisadministratie leren kennen als een bedrijf dat professioneel is en altijd hun afspraken nakomt. Bovendien zijn ze in voorkomende gevallen razendsnel, bij voorbeeld wanneer als wij als klant een keer te laat de mutaties aanleveren. Ook voor vragen, waar de gemiddelde ondernemer op het gebied van personeels en -salarisadministratie niet alle ins- en outs kent, staan ze met raad en daad ter zijde. Kortom: een adres waar je van op aan kunt.

"
Theo Grimme

Greving Transport

"

Sinds een paar jaar doet KAPsalaris de loonadministratie voor ons.

De lonen in transport zijn best complex en per persoon verschillend. Het is fijn om een kantoor achter je te hebben die naar alle tevredenheid de door ons aangeleverde gegevens verwerkt. Dit moet altijd in vrij korte tijd gebeuren en ondanks dat ik zeker weet dat er naast ons nog veel meer klanten zijn, worden, zodra wij de gegevens aangeleverd hebben, ze binnen een werkdag verwerkt.

Beslist een prettige en niet onbelangrijke bijkomstigheid is, dat de lijnen kort zijn binnen het kantoor bij KAP. Vragen per mail of telefonisch worden snel en begrijpelijk beantwoord.

Als bedrijf willen wij niet afwachtend zijn, maar zelf ontwikkelingen ook salarisgebied ook op de voet volgen. Het is fijn dat we elkaar daar in kunnen aanvullen en dat nieuwe ontwikkelingen snel worden opgepakt.

"
Tineke

Stevens Constructie & Stevens Doe-Het-Zelf

"

Waarom zijn wij trots op ons salariskantoor?
Ons salariskantoor heeft kennis van zaken van de arbeidsvoorwaarden en afspraken van verschillende bedrijfstakken, in ons geval detailhandel en klein metaal.
Snelle reactie op vragen. Ze nemen ons al het werk met betrekking tot de salarisverwerking uit handen.

"
Ard Stevens

Bos TrailerVerhuur B.V.

"

Vanaf het eerste moment heb je onze salarissen verzorgt, en daarbij alle jaren je beloftes waar gemaakt 
foutloos snel flexibel en altijd het juiste antwoord op onze vragen.

"
Peter Bos

Jan Kalk Natuursteen B.V.

"

Ik heb nog nooit van 1 loonstrook spijt gehad. Ik zou jullie omschrijven als; accuraat, professioneel en zeer vlot in de service. Maar ook de persoonlijke kant en de laagdrempelige sfeer in jullie bedrijf wordt door ons als zeer prettig ervaren.

"
Rolf

JWP Montagetechnieken B.V.

"

Sinds Maart 2018 wordt onze salarisadministratie tot volle tevredenheid verzorgd door Kapsalaris , onze ervaring is dat alle medewerkers bekwaam, vriendelijk en behulpzaam zijn .

Op vragen en of opmerkingen wordt snel en accuraat gereageerd en door ons aangeleverde urenregistraties worden altijd tijdig verwerkt , ook vinden wij het prettig dat Kapsalaris als extra service informatie m.b.t. bijvoorbeeld aangekondigde wijzigingen op het gebied van loonadministratie met ons deelt .

Kort samengevat : wij kunnen Kapsalaris zeker aanbevelen als loonadministratiekantoor

"
Gea Wanders