Welkom Ingrid!

Sinds 1 augustus jl. versterkt Ingrid Kramer ons team. Hieronder stelt zij zich kort voor.

“Ik ben Ingrid Kramer, geboren in Brabant en voor de liefde verhuisd naar Drenthe. In mijn vrije tijd breng ik mijn tijd het liefste door met mijn familie en vrienden, ik shop en dans graag, maar geniet ook van leuke uitstapjes of een gezelschapsspel. Met mooi weer ben ik graag buiten, lekker naar het strand of genieten van de mooie natuur.


Per 01 augustus 2021 ben ik bij Salarisadministratie en Personeelsadvies K.A.P B.V. begonnen als salarisadministrateur.

Voordat ik hier begon werkte ik in een combinatiefunctie van management assistent en salarisadministrateur. Ik verzorg al enkele jaren financiële administraties en salarisadministraties voor diverse bedijven. Daarnaast verzorgde ik voor diverse bedrijven het HR gedeelte.

Ik ben hierin jong begonnen en heb daarbij steeds nieuwe ervaringen opgedaan. Daarnaast ben ik erg nieuwsgierig en leergierig. Ik heb daarom ook diverse studies en trainingen gevolgd, zowel voor het verzorgen van de financiële administraties als ook praktijkdiploma loonadministratie.

Daarnaast diverse traningen als ziekteverzuimtraining en werkkostenregeling. Momenteel ben ik bezig met de opleiding VPS (vakopleiding Payroll Services), een erg interessante opleiding!

Inmiddels heb ik met een aantal collega’s samen mogen werken en met diverse cliënten contact gehad, wat ik als erg prettig heb ervaren en kijk ik uit naar een prettige samenwerking met een ieder!”